Настільна версія
мова | язык

Шматок весільного торта Кейт і Вільяма продали за $4000

18 Листопада, 22:00

Поділитися:

Приводом знову згадати помпезну церемонію королівського весілля 2011 року став... шматок торта. На каліфорнійському аукціоні людина, що не побажала давати про себе інформацію, купила його більше ніж за $4000.

Залишається загадкою, як взагалі торт потрапив на аукціон, і навіщо покупцю цей шматок – невже він буде його їсти? Щоправда, в Британії є добра традиція, весільний торт на святкуванні увесь не з'їдають, а зберігають його ще деякий час. Говорять навіть, що англійцям відомі секретні рецепти, завдячуючи яким торт з часом не тільки не псується, а стає, навпаки, ще смачнішим. І зберігати його кулінари рекомендують близько тридцяти місяців.

Нагадаємо, що на весіллі у Кейт і Вільяма був не просто торт, а ціле розкішне солодке творіння кулінарного мистецтва на 8 коржів, з вишнями, родзинками, лимоном, горіхами, тертою апельсиновою цедрою і французьким бренді. В якості декору для торта використовували максимально наближений до наряду нареченої візерунок.

Королівські молодята за давньою традицією частували гостей тільки верхнім коржем торта, а решту залишили, щоб з'їсти на майбутніх важливих сімейних подіях. Так, один з залишених семи коржів запропонували гостям 23-го жовтня, під час хрестин принца – малюка Джорджа.
Помилковий заголовок — Ivfnjr dtcskmyjuj njhnf Rtqn s Dskmzvf ghjlfkb pf ;4000

18 Листопада, 22:00

Поділитися:

За матеріалами: newsyou.info

Теги: торт, принц, Кейт, Вільям

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр