Настільна версія
мова | язык

Волочкова заспівала: перший сольний кліп балерини знімали в Києві

19 Листопада, 18:09

Поділитися:

Відома російська балерина Анастасія Волочкова записала у Києві свій перший кліп у якості співачки. У відеороботі балерина постане в п'яти різних образах, а компанію на майданчику їй склали Сергій Звєрєв і вороний кінь. Режисером кліпу на пісню «Над Землей» стала Олена Вінярська.

Зйомки проходили в одній з київських студій на Печерську, роботу вдалося зробити за одну ніч. За словами Волочкової, це відео вона присвятила своєму колишньому коханому - бізнесменові Бахтіяру Салімову, з яким вона днями розлучилася. «
Ми були разом 9 місяців, в яких було стільки пристрасті, що місяць йшов за рік», - розповідає Волочкова. – «Чому розлучилися? Мені давно вже було нелегко: нас розділяли великі відстані, різниця в часі. Це просто вбиває стосунки. Спілкуватися ми могли лише кілька годин на день по телефону, а я хочу бути поряд з коханою людиною, а не з телефоном». Ще однією причиною для «розлучення» з російським бізнесменом Волочкова назвала ревнощі колишнього.

Сама Анастасія не вважає себе співачкою і каже, що всього лише хоче додати «нових барв» своєму шоу, що на неї треба дивитися, а не слухати. 
Помилковий заголовок — Djkjxrjdf pfcgsdfkf^ gthibq cjkmybq rksg ,fkthbyb pysvfkb d Rb'ds

19 Листопада, 18:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин