Настільна версія
мова | язык

Найсексуальніший чоловік 2013 року - Адам Левін

20 Листопада, 09:10

Поділитися:

Адам Левін, фронтмен американської поп-рок-групи Maroon 5, отримав титул найсексуальнішого чоловіка за версією журналу People у 2013 році. Красунчик, що має славу знатного ловеласа, був приємно здивований таким визнанням.

«
Як музикант ти мрієш про Grammy, але от цього я ніяк не очікував. Я був просто приголомшений і здивований, мені навіть здавалося, що це жарт, але ні, вони не жартували», - ділиться враженнями артист. Адам не тільки чудовий співак і музикант, а й гарний актор, адже часто грає епізодичні ролі у фільмах і телесеріалах. Для підтримки себе у формі 34-літній Адам займається йогою.

На даний момент Адам Левін заручений з моделлю Victoria's Secret Бехаті Прінслу. За його словами, він з нетерпінням чекає, коли зможе оселитися разом зі своєю коханою.

Найсексуальнішого чоловіка планети журнал People оголошує з 1985 року. Першим був Мел Гібсон. Цього звання удостоювалися в різні роки Шон Коннері, Том Круз, Гаррісон Форд, Річард Гір, Джонні Депп, Джуд Лоу. Джордж Клуні і Бред Пітт ставали найсексуальнішими навіть двічі, а минулого року звання найсексуальнішого удостоївся Ченінг Татум.
Помилковий заголовок — Yfqctrcefkmysibq xjkjdsr 2013 hjre - Flfv Ktdsy

20 Листопада, 09:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків