Настільна версія
мова | язык

Головними призерами «Реальної премії MusicBox» стали Нюша та Дан Балан

20 Листопада, 16:52

Поділитися:

Вчора в Кремлівському палаці пройшло урочисте вручення першої премії міжнародного музичного телеканалу MusicBox. Кращими сольними російськими виконавцями, за версією музичного каналу, визнано Дана Балана та Нюшу. Телеканал повідомив, що обирали переможців самі глядачі, через смс-голосування.

Організатори заходу вирішили бути оригінальними і розстелили біля входу в Кремлівський палац не традиційну червону і не зелену, як на премії МУЗ-ТВ, а фіолетову доріжку і змусили зірок перед проходом по ній вишикуватися в живу чергу.

Нагородження пройшло в 12 номінаціях. За звання кращого серед чоловіків-виконавці змагалися також Тіматі, Іван Дорн, Іраклі Пірцхалава і Діма Білан. Нюша ж, залишила позаду таких конкуренток, як Maksim, Йолка, Бьянка і Вікторія Дайнеко.

Кращим гуртом стали рокери «Звєрі», краще відео виявилося у Тимура Родрігеза («Heroes»), кращий альбом у співачки Maksim, а кращою піснею стала композиція «Мало тебя» гурту «Серебро».
Крім того, у номінації «100 % Gold» перемогла легендарна пісня співачки Наталі «О Боже, какой мужчина», яка стала безперечним хітом цього року.
Помилковий заголовок — Ujkjdybvb ghbpthfvb «Htfkmyjї ghtvsї ЬгышсИщч» cnfkb Y.if nf Lfy <fkfy

20 Листопада, 16:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій