Настільна версія
мова | язык

Стартувало світове турне Armin Only Intense

20 Листопада, 17:15

Поділитися:

Одне з найяскравіших танцювальних шоу планети Armin Only Intense від легендарного 5-ти разового володаря звання ді-джея № 1 у світі Арміна ван Бюрена стартувало в голландській столиці. 15 та 16 листопада Амстердам перетворився на найгарячішу музичну точку світу.

За словами організаторів, компанії Alda Event, це була найяскравіша прем'єра за всю історію існування шоу. 34 тисячі щасливчиків, яким вдалося придбати квитки на шоу, ще довго згадуватимуть цей історичний день. Візуальні спецефекти топ-рівня, масштабна сцена, приголомшливий відеоряд на величезному екрані, дивовижні декорації, живий виступ запрошених вокалістів, танцюристів, акробатів, і, звичайно ж, відмінна музика створювали неперевершену атмосферу свята музики.

«Спасибі всім за найкращу у світі прем'єру Armin Only Intense, про яку ми тільки могли мріяти. Ці ночі були просто неймовірні. Я вірю, що в інших країнах нас чекає таке ж приголомшливе видовище… Києве, добре підготуйся до «Armin Only Intense» 28-го грудня. Хто з нами?» - написав у себе на сторінці в Facebook Армін ван Бюрен після шоу.

Наступною зупинкою у світовому турне «Armin Only Intense» стане саме столиця України. Київ удостоївся честі першим приймати шоу після світової прем'єри. Фан-квитки на київське шоу вже розпродані, і, як показує досвід, 28 грудня 2013 в МВЦ з'їдуться не тільки гості з усіх областей України, а й з сусідніх країн і далекого зарубіжжя.

Armin Van Buuren створив наймасштабніше сольне DJ шоу в світі - Armin Only. Приурочене до виходу нового альбому, воно подорожує по світу, дивуючи і підкоряючи стадіони. Armin Only - це не просто виступ кращого ді-джея у світі, це масштабне видовищне шоу, яке не залишить байдужим нікого.
Помилковий заголовок — Cnfhnedfkj cdsnjdt nehyt Фкьшт Щтдн Штеутыу
20 Листопада, 17:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон