Настільна версія
мова | язык

Microsoft продала за добу більше мільйона Xbox One

23 Листопада, 15:32

Поділитися:

22 листопада в 13 країнах світу стартував продаж Xbox One, консолі нового покоління від компанії Microsoft. За перший день продажів Xbox One компанія продала більше мільйона гаджетів. Microsoft стверджує, що результати, показані Xbox One стали рекордними в історії компанії.

15 листопада в продаж надійшов головний конкурент Xbox One — приставка PS4 від компанії Sony. Звітуючи про результати першої доби продажів PS4, Sony оголосила, що тільки на території Північної Америки було продано більше мільйона таких приставок. У США і Канаді Xbox One коштує 500 доларів, а PS4 - 400 доларів.

Офіційні продажі Sony PlayStation 4 в Україні почнуться не раніше січня 2014 року. Конкуруюча консоль Microsoft Xbox One теж не з'явиться в Україні в 2014 році. Чи буде нова приставка офіційно доступна в Україні або, як і у випадку з Xbox 360, все обмежиться імпортом з Росії, поки невідомо.

За прогнозами аналітиків, сегмент ігор для консолей продемонструє в 2014 році зростання до 49 мільярдів доларів (у 2013 році - 44 мільярди доларів). У той час як сегмент ігор для мобільних пристроїв зросте з 13 до 17 мільярдів доларів.
Помилковий заголовок — Ьшскщыщае ghjlfkf pf lj,e ,skmit vskmqjyf Чищч Щту

23 Листопада, 15:32

Поділитися:

За матеріалами: lenta.ru

Теги: Xbox One, Microsoft, Sony PlayStation 4

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір