Настільна версія
мова | язык

Ді Капріо подарував тиграм 3 млн доларів

23 Листопада, 15:54

Поділитися:

Благодійний фонд голлівудського актора Леонардо Ді Капріо виділив Всесвітньому фонду дикої природи (World Wildlife Fund, WWF) 3 млн доларів на програму збільшення чисельності тигрів в Непалі, повідомляється на сайті природоохоронної організації.

«
Грант дозволить WWF у співпраці з урядом Непалу та місцевим населенням посилити боротьбу з браконьєрством, відновити важливі екологічні коридори і продовжити спостереження за популяцією тигрів», — наголошується у документі. Планується, що реалізація цих заходів дозволить до 2022 року, наступного Року Тигра за китайським календарем, удвічі збільшити чисельність цих хижаків в Непалі.

Фонд зазначає, що попередні фінансові пожертвування Ді Капріо вже дозволили збільшити популяцію тигрів в найбільшому заповіднику Непалу, Національному парку Бардія, з 18 до 50 особин.

«Всього в світі в дикій природі залишилося близько 3,2 тис. тигрів. Їм загрожує руйнування місця існування і браконьєрство», — заявив Ді Капріо , який є членом правління WWF.

Кілька років тому Ді Капріо в якості члена правління WWF в складі експертної групи відвідував Непал, оцінюючи стан наукового моніторингу в національних парках, де живуть тигри.
Помилковий заголовок — Ls Rfghsj gjlfhedfd nbuhfv 3 vky ljkfhsd

23 Листопада, 15:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)