Настільна версія
мова | язык

Крістіна Агілера здивувала прихильників стрункою фігурою

23 Листопада, 20:25

Поділитися:

Днями Крістіна Агілера та група A Great Big World представили кліп на спільний сингл Say Something. Відео вийшло досить простим, але надзвичайно зворушливим і чуттєвим. До того ж, Крістіна здивувала всіх новою ідеальною фігурою.

Після тривалої депресії, під час якої Агілера запустила свою кар'єру і свою зовнішність, 32-річна Крістіна нарешті взяла себе в руки і повернула собі колишню форму. На відео можна побачити, яких результатів досягла артистка — вона стала навіть стрункішою, ніж була раніше і виглядає просто неперевершено. У кліпі ми бачимо співачку в скромному, досить простому чорному платті, що підкреслює струнку фігуру співачки, а легкий макіяж і класична зачіска роблять її образ мрійливим і легким. Крістіна Агілера знову повернула собі повагу шанувальників, які відвернулися від неї, коли співачка поправилася на 30 кг.

Треба відзначити, що вперше Христина виконала «Say Something» на реаліті-шоу «Голос» на початку листопада 2013 року. Ця композиція увійде до дебютного альбому групи «A Great Big World», який повинен з'явитися у продажу в лютому 2014 року.
Помилковий заголовок — Rhscnsyf Fuskthf plbdedfkf ghb[bkmybrsd cnheyrj. asuehj.
23 Листопада, 20:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон