Настільна версія
мова | язык

Золоту статуетку «Еммі» знайшли в смітнику

24 Листопада, 13:14

Поділитися:

Житель Нью-Йорка, робітник-будівельник Ісмаїл Чекіч знайшов у купі сміття справжню статуетку міжнародної премії «Еммі», повідомляє сайт газети New York Post.

Повертаючись додому з роботи, 40 -річний Чекіч помітив симпатичну статуетку серед коробок зі сміттям біля стіни недавно проданого сусіднього будинку. Статуетка йому дуже сподобалася, він забрав її додому і поставив у вітальні. Через кілька тижнів, дивлячись по телевізору церемонію нагородження лауреатів «Еммі», Ісмаїл і його дружина помітили, що призові статуетки дуже схожі на їх недавню знахідку. Виявилося, що чоловік знайшов справжню статуетку «Еммі», ймовірно, випущену в 1950 році. Золота смужка з ім'ям нагородженого на підставці відсутня, тому визначити її первинного власника неможливо.

«Я б дійсно хотів просто повернути її назад родині, якій вона належить», — зізнався Ісмаїл.
Статуетка «Еммі» являє собою відлиту з золота, срібла, міді і нікелю фігурку жінки з крилами, що тримає в руках модель атома. Крила є символом телебачення як мистецтва, а атом — науки.

«Еммі» — американська премія, телевізійний еквівалент «Оскара» (для кіно), «Греммі» (для музики) та «Тоні» (для театру). Нагороди «Еммі» представляють різні сектори індустрії американського телебачення, а церемонії вручення нагород проводяться щорічно, але в різні місяці, кожна у своїй галузі. Найбільш відомими і престижними являються Прайм-тайм премія «Еммі» і Денна премія «Еммі», що відзначають кращі роботи в прайм-тайм й денному ефірах відповідно. Церемонії вручення нагород проводяться щорічно з 1949 року. 
Помилковий заголовок — Pjkjne cnfnetnre «Tvvs» pyfqikb d cvsnybre

24 Листопада, 13:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків