Настільна версія
мова | язык

Легендарні ACCEPT повертаються!

25 Листопада, 11:24

Поділитися:




Легендарні тевтонські металісти, в особі гітариста-віртуоза Вольфа Хоффманна і бас-гітариста Петера Балтеса, запрошують усіх українських прихильників справжньої важкої музики на своє незабутнє рок-шоу, в спеціально опублікованому відеоролику. Концерт королів важкого металу ACCEPT відбудеться 13 листопада 2012 р. в столичному клубі "Stereo Plaza", і проходитиме у рамках світового туру на підтримку останнього альбому "Stalingrad".



"Stalingrad" побачив світ в квітні 2012 р. і став одним з найуспішніших альбомів легендарних металістів. Він був дуже тепло сприйнятий, як музичними критиками, так і величезною армією шанувальників творчості групи. Хочеться також зауважити, що окрім пісень з нового альбому, під час київського концерту прихильники групи зможуть почути найвідоміші і перевірені часом "рок-бойовики" від нестаріючої залізної німецької рок-машины з грізною назвою ACCEPT!
 Після найпотужнішого торішнього концерту, «королі тевтонського хеві-металу» знову повертаються до Києва!

Минулий приїзд легендарної німецької групи відбувся в рамках туру на підтримку останнього альбому ACCEPT « Stalingrad ». Окрім нових пісень , переповнена Stereo Plaza, почула всі найкращі хіти групи, вже давно внесені до «золотого фонду » важкої музики . Такого шаленого рок-шоу Україна давно не бачила! Чудовий звук, світло, а головне подача, з якою німецькі флагмани світового хеві-метал руху виплескували один за одним свої бронебійні хіти зі сцени і змушували публіку несамовито шаленіти. І 5 грудня 2013 Київ знову готується впасти під важким музичним напором нев’янучих рокерів!

ACCEPT - німецька рок- група, відмітними особливостями музики якої є оригінальний вокал, щільність і насиченість звуку, мелодійність і віртуозність гітарних соло, які з перших рифів проникають в організм, залишаючись там з металевим присмаком крові в роті, а також загальної агресивністю іміджу. Підкреслено брутальна, агресивна ритмічна основа, в поєднанні з хард-роковою, часто пронизаною класичними ходами, мелодикою гітарної партії і унікальним вокалом, визначають стиль групи, який також називають «тевтонський рок».


І хто б міг подумати , що після такої успішної кар’єри , яка була у ACCEPT в 80-х (роки розквіту важкого напрямку музики), після більш ніж 10-річної відсутності на сцені ці хлопці зможуть не просто "згадати молодість", а записати comeback-альбом, який став найуспішнішим за всю кар’єру групи, і відкатати солідний тур, кожен день випалюючи напалмом концертні майданчики по всьому світу! Сучасний ACCEPT - це звір, який вирвався на свободу після довгих років ув’язнення в клітці. Сильні, як ніколи раніше, вони вже довели всім, що повернулися всерйоз і надовго.

Перший після великої перерви альбом "Blood of the Nations" (2010) був записаний з новим вокалістом Марком Торнілло і змусив всіх скептиків викинути білий прапор. Альбом був названий «альбомом року» багатьма виданнями і шанованими критиками, а його позиції в європейських чартах стали кращими за всю кар’єру групи. ACCEPT вразили всіх, не просто записавши приголомшливий альбом, що увібрав у себе все, за що ми любим групу, а й відігравши на його підтримку запаморочливі концерти.

Можна з упевненістю сказати, що 5 грудня 2013 р. в Stereo Plaza, глядачі почують і «Restless And Wild», і «Son Of a Bitch» , і «Fast As a Shark» , і «Metal Heart» з вкрапленням бетховенською «До Елізи» і ще безліч кращих пісень від однієї з самих великих важких груп сучасності!
Помилковий заголовок — Ktutylfhys ФССУЗЕ gjdthnf.nmcz!
25 Листопада, 11:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон