Настільна версія
мова | язык

Тейлор Свіфт і Джастін Тімберлейк — головні призери AMA, а Леді Гага — на коні

26 Листопада, 10:50

Поділитися:

У Лос-Анджелесі завершилася урочиста церемонія нагородження престижної музичної премії American Music Awards. Кантрі-співачка Тейлор Свіфт знову стала артистом року за версією АМА, а Джастін Тімберлейк отримав нагороди за краще виконання відразу в двох жанрах.

Тейлор Свіфт також забрала нагороди в номінаціях «Краща співачка», «Кращий альбом» і «Кращий кантрі-альбом», аДжастін Тімберлейк став кращим співаком в жанрах поп /рок і соул/R & B, а його альбом «The 20 / 20 Experience» (майже мільйон копій в перший тиждень продажів) визнаний кращим в жанрі соул. Дві нагороди отримали британці One Direction, обійшовши своїх конкурентів у номінаціях «Краща група» та «Кращий поп/рок альбом». Кращими з альтернативників були названі Imagine Dragons.

Дві премії отримала Ріанна, якій не дісталося нагороди на недавній Європейської премії MTV. Одну звичайну — як кращій соул / R & B-співачці року, а другу — почесну . Її нагородили званням «ікони», яке цього року з'явилося вперше і вручається, як запевняють організатори, артистам, які зробили внесок в поп-музику на світовому рівні.

Як завжди своїм поява на червоній доріжці вразила Lady GaGa, яка приїхала на коні. Здивувала і американська виконавиця Крістіна Агілера, яка знову продемонструвала свою нову струнку фігуру.

Нагадаємо, у 2012 році головну нагороду забрав канадський поп-артист Джастін Бібер.


American Music Awards вручається з 1973 року. Створювалася вона з амбітним задумом стати конкурентом «Греммі», де претендентів і лауреатів визначають справжні академіки зі справжньої Академії звукозапису, а число категорій перевищує сотню і охоплює, здавалося , всі можливі сторони музики. В American Music Awards все набагато простіше: переможців визначаютьза допомогою статистики продажів і голосів безпосередніх слухачів і фанатів.
Помилковий заголовок — Ntqkjh Cdsan s L;fcnsy Nsv,thktqr — ujkjdys ghbpthb ФЬФ? f Ktls Ufuf — yf rjys

26 Листопада, 10:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій