Настільна версія
мова | язык

Наталія Могилевська присвятила зворушливу пісню світовим легендам

26 Листопада, 10:50

Поділитися:

Цієї суботи, на сцені вокального шоу «Х -фактор» Наталія Могилевська представила свою нову пісню «Генії». Артистка присвятила цю композицію легендарним людям, яких уже немає з нами, і заспівала її надзвичайно красиво.

Чуттєву пісню спеціально для Могилевської написав Влад Дарвін. ще чотири роки тому. І ось, нарешті, настав «зоряний час» для «Геніїв». «Пісня булла написана як посвята відносинам , в яких людині не судилося розкритися, — розповідає Влад. — Я вважаю, що не знайшлося б кращого часу для презентації цієї пісні як зараз — у такий особливий період для нашої країни!».

Виконання пісні Наталії Могилевської «підкріпили» відеорядом, в якому мелькали легендарні творчі особистості , раптово пішли з життя : Богдан Ступка , Андрій Миронов , Людмила Гурченко , Фаїна Раневська , Фредді Меркюрі , Уїтні Х'юстон , Майкл Джексон та інші.

Під час виконання пісні на екранах позаду Наталі Могилевської з'являлися фото легендарних людей, яких вже немає з нами: Богдан Ступка, Андрій Миронов, Людмила Гурченко, Фаїна Раневська, Фредді Меркюрі, Уїтні Х'юстон, Майкл Джексон. 
Помилковий заголовок — Yfnfksz Vjubktdcmrf ghbcdznbkf pdjheikbde gscy. cdsnjdbv ktutylfv

26 Листопада, 10:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра