Настільна версія
мова | язык

Адель відмовилася стати обличчям L'Oreal Paris

26 Листопада, 00:29

Поділитися:

Популярна британська співачка Адель відмовилася підписувати контракт з косметичною фірмою «L'Oreal Paris». В останній момент зірка передумала бути обличчям відомого бренду.

Косметична компанія цього року вирішила замінити свою представницю, а нею з 2009-го року була співачка Шеріл Коул, і підшукувала нову кандидатуру. Довгі переговори з Адель закінчилися пропозицією стати обличчям компанії за 12 млн. фунтів стерлінгів.

Як розповіли представники фірми, Адель практично вже була готова дати згоду, але в останній передумала. В результаті поп-діва відмовила знаменитому бренду. Так і залишилося таємницею, що послужило причиною такого рішення. Відзначимо тільки, що компанія була шокована таким рішенням виконавиці.

Виявилося , що «L'Oreal» не перший косметичний бренд, з яким оскароносна співачка не захотіла пов'язувати себе діловими відносинами. Чи то дівчина побоюється, що з неї не вийде гарної моделі, чи то просто не хоче, щоб її асоціювали з цими брендами. А поки продовжують шукати нове обличчя компанії, Шеріл Коул сподівається на продовження співпраці.
Помилковий заголовок — Fltkm dslvjdbkfcz cnfnb j,kbxxzv ДэЩкуфд Зфкшы

26 Листопада, 00:29

Поділитися:

За матеріалами: myradio.ua

Теги: Адель, L'Oreal Paris

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір