Настільна версія
мова | язык

Мардж із мультфільму «Сімпсони» позує для Vogue

26 Листопада, 14:45

Поділитися:

Дружина Гомера із мультсеріалу «Сімпсони», сексуальна Мардж, стала учасницею графічного дизайнерського проекту для журналу Vogue. Мардж постала в декількох культових образах найвідоміших жінок світу. Автором ідеї став художник Александро Паломбо, що вже працював у подібному стилі, повідомляє Daily Life. 

На створених художникам малюнках Мардж відображена, наприклад, в білій сукні, в якій співачка Бьорк прибула на церемонію вручення премії «Оскар» у 2001 році, в чорній сукні з шпильками від Версаче (у ньому Елізабет Херлі була на прем'єрі «Чотирьох весіль і одного похорону» в 1994 році), в сукні-прапорі учасниці Spice Girls Джері Холлівелл (BRIT Awards, 1997 рік), синьому вбранні Кейт Міддлтон для фотосесії з нагоди її заручин, в корсеті-бюсті від Жана Поля Готьє для Мадонни, і багатьох інших відомих образах знаменитостей, які стали культовими.

Паломбо, що опублікував малюнки Мардж Сімпсон в різних сукнях в журналі Vogue, розповів, що метою його проекту стало пробудження в жінках особливої магії, еротизму, краси та елегантності. На його думку, в кожній справжній жінці є щось від Мардж Сімпсон, тому його роботи повинні сподобатися представницям слабкої статі.

«У багатьох випадках саме сукня перетворює жінку на ікону стилю, але так само часто саме жінка робить сукню особливою»,  заявив художник.
Помилковий заголовок — Vfhl; sp vekmnaskmve «Csvgcjyb» gjpe' lkz Мщпгу

26 Листопада, 14:45

Поділитися:

За матеріалами: gazeta.ua

Теги: Мардж, Сімпсони, Vogue

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин