Настільна версія
мова | язык

Планету Земля скоро можна буде побачити с космоса онлайн

27 Листопада, 00:42

Поділитися:

Жителі Землі незабаром зможуть побачити потокове зображення нашої планети в реальному часі. Трансляція відбуватиметься на сайті UrtheCast.com. Для цього компанія UrtheCast запустила 26 листопада 2013 на орбіту дві камери.

Вперше будь-який користувач інтернету зможе побачити Землю в космічному просторі з затримкою всього в 45 хвилин (максимум — кілька годин). Камери будуть здійснювати 90-хвилинну оборот навколо Землі 16 разів на день. За словами директора компанії Скотта Ларсона, для цього проекту три роки збиралися кошти і велася робота з російськими і канадськими інженерами та розробниками.

Глядачі зможуть отримати не тільки загальний вигляд планети, а й поглянути на свою країну, сусідів. Компанія буде посилати на Землю 200Гб даних кожен день. Розробники вже уклали численні партнерські угоди, в тому числі з медіа-компаніями, які матимуть доступ до трансляцій після того, як камери почнуть роботу. Також UrtheCast продасть зображення різним науково-дослідницьким компаніям і супутниковим програмами, що відстежують стихійні лиха.
Помилковий заголовок — Gkfytne Ptvkz crjhj vj;yf ,elt gj,fxbnb c rjcvjcf jykfqy

27 Листопада, 00:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків