Настільна версія
мова | язык

Квитки на «Євробачення» можна буде купити вже у п'ятницю

27 Листопада, 00:57

Поділитися:

Квитки на конкурс «Євробачення-2014 », що пройде в Копенгагені з 6 по 10 травня, надійдуть у продаж у п'ятницю о 10 ранку за центральноєвропейським часом. Вартість квитків починається від 14 євро, і вони будуть доступні тільки на сайті Billetlugen.dk.

На додаток до трьох живих шоу-півфіналів і фіналу, шанувальники конкурсу зможуть купити квитки на шість генеральних репетицій, під час яких всі учасники представлять свої номери в тому вигляді, в якому їх побачать телеглядачі. У прес-службі уточнили, що в п'ятницю в продажу з'явиться третина квитків, наступна частина буде доступна 31 січня, а фінальна — у квітні. Кожного разу шанувальникам буде надана можливість купити квиток на будь-яке з шоу.

«
Ми з нетерпінням чекаємо кожного, хто захоче до нас приєднатися, в Копенгагені. Ми хочемо об'єднати людей, незважаючи на кордони, і надати їм цей незабутній досвід. Крім присутності на дев'яти шоу у гостей конкурсу буде можливість брати участь у додаткових заходах і вечірках в рамках конкурсу», — зазначив виконавчий продюсер конкурсу.

Вже відомо, що представник Швеції виступатиме в першому півфіналі, а виконавець з Норвегії — у другому. Виступи учасників з інших країн будуть розподілені в січні. Нагадаємо, від участі в «Євробаченні- 2014» через відсутність коштів вже відмовилися Чехія, Словаччина, Кіпр, Хорватія, Сербія, Болгарія та деякі інші країни.
Помилковий заголовок — Rdbnrb yf «"dhj,fxtyyz» vj;yf ,elt regbnb d;t e gэznybw.

27 Листопада, 00:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон