Настільна версія
мова | язык

Фотографії з закритого весілля Аркадія Войтюка потрапили в інтернет

27 Листопада, 14:06

Поділитися:

Популярний співак, представник України на конкурсі «Нова хвиля 2013» Аркадій Войтюк одружився з хореографом Юлією Сахневич. Дівчина відома багатьом за проектами каналу СТБ. Своє весілля молодята зберігали у таємниці, а на святкуванні та вінчанні були присутні тільки найближчі родичі пари.

Незважаючи на те, що весілля Аркадія та Юлії відбулося ще у вересні, фотографії закоханих тільки тепер потрапили на сторінки одного з відомих українських глянців та у всесвітню мережу інтернет.

«За цей короткий час я зрозумів що таке сімейне життя в широкому розумінні цього слова. У мене багато виступів після «Нової хвилі», у Юлі теж багато зйомок, але ми знаходимо час одне на одного і дуже цінуємо миті, коли ми разом», — ділиться першими враженнями від сімейного життя Аркадій Войтюк.

Роботу над чоловічим костюмом для найбільш урочистої події в житті Аркадій Войтюк довірив українському дизайнеру Сержу Смоліну, з яким співпрацював і на «Новій хвилі 2013», а от Юлія Сахневич одягла сукню від Дизайн Бюро у співпраці з Анною Михайлик.
Помилковий заголовок — Ajnjuhfasї p pfrhbnjuj dtcskkz Fhrflsz Djqn.rf gjnhfgbkb d synthytn

27 Листопада, 14:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)