Настільна версія
мова | язык

Beyonce порадувала прихильників новим треком

27 Листопада, 17:13

Поділитися:

Поп-діва Beyonce поділилася з фанами новим треком «God Made You Beautiful», виклавши його для вільного прослуховування на YouTube. Реліз пісні приурочений до виходу на DVD концертно-документального фільму «Life Is But A Dream», що розповідає про життя і кар'єру співачки. Передбачалося, що «God Made You Beautiful» стане подарунком тим фанатам, які зроблять попереднє замовлення DVD в інтернеті. З виходом диска композицію вирішено було представити широкій публіці.

Нагадаємо, спродюсований самою Beyonce фільм «Life Is But A Dream» був вперше представлений на телеканалі HBO в лютому 2013-го. DVD з фільмом вийшов 25 листопада і був доповнений бонус-диском із записом виступів зірки ритм-н-блюзу в Атлантик-Сіті в травні 2013-го року. «Live in Atlantic City» включив в себе кращі фрагменти чотирьох концертів Бейонс в Revel Atlantic City. В даний час Бейонс готується до старту нового гастрольного туру «The Mrs Carter Show». Турне співачки по Північній Америці стартує 30 квітня в канадському Ванкувері і триватиме до кінця грудня.

Раніше передбачалося, що Beyonce планує випустити новий альбом до кінця поточного року, проте подробиці майбутньої платівки досі не розкриваються. Відзначимо, що останнім на сьогодні релізом виконавиці є випущений у 2011-му році лонгплей під назвою «4». «God Made You Beautiful» стала першою новинкою від поп-діви за останні два роки, не вважаючи її фічерінга в треку «Part II (On the Run)» Jay-Z і кавера пісні Емі Уайнхаус «Back to Black», записаного для нової екранізації «Великого Гетсбі».
Помилковий заголовок — Иунщтсу gjhfledfkf ghb[bkmybrsd yjdbv nhtrjv

27 Листопада, 17:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис