Настільна версія
мова | язык

Найпопулярніший гурт Литви BIPLAN зняв кліп на україномовну пісню

27 Листопада, 18:29

Поділитися:

Один з найпопулярніших литовських гуртів BIPLAN заспівав українською пісню «Amore», відому на батьківщині, і зняв кліп на українську версію на Ратушній площі в центрі Вільнюса.

Прем'єра синглу «Amore» в перекладі відбулася на концертах в Україні, в теле- та радіоефірах цього літа. У Києві не повірили, що фронтмен не говорить українською – так природно все вийшло. Текст переклала українська поетеса Мідна. Ті, хто чули BIPLAN вперше, говорили, що співає «новий український гурт» . Успіх пісні «Amore» надихнув шеф-кухарів ресторану української кухні «Борщ!» у Вільнюсі створити десерт під такою ж назвою, який відразу включив у своє меню.

Відео на «Amore» українською вийшло в кінці листопада. На зйомках використовувався безпілотний літальний апарат октокоптер, який підіймався на стометрову висоту і знімав музикантів, що грають на одній з дахів вільнюського Старого міста. Кліп був знятий за один раз від початку до кінця без усякого монтажу режисером Саулюсом Барадінскасом.

«Це наше любовний лист Вільнюсу! Під час поїздок за допомогою цього відео ми зможемо показати всім, звідки ми родом», − говорить вокаліст гурту BIPLAN Макс Мельман.

До того ж гурт дуже полюбив Київ, зустрівши тут багато друзів.
«Є міста, в які приїжджаєш і розумієш, що міг би тут жити», − ділиться Макс. − «Ми змогли б жити в Києві. Він сам по собі дивовижний, чудове місто. Є якась магія в ньому.»

Зовсім скоро відбудеться реліз компактного синглу «Amore» з версіями трьома мовами (литовською, українською та російською), який гурт представить у цю п'ятницю під час головного концерту року у вільнюському клубі «Loftas». У 2013-му гурт BIPLAN побував з концертами в Україні, Білорусії, Латвії, Росії, Норвегії, Швеції, організував близько півсотні виступів у Литві і вже запрошений виступити на врученні литовських музичних нагород «М.А.М.А.» в Каунасі в січні нового року.
Помилковий заголовок — Yfqgjgekzhysibq uehn Kbndb ИШЗДФТ pyzd rksg yf erhfїyjvjdye gscy.
27 Листопада, 18:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій