Настільна версія
мова | язык

Наталія Подольська зняла кліп в гущавині під Києвом

28 Листопада, 16:22

Поділитися:

Наталія Подольська зняла кліп на нову пісню під назвою «Прощаю». Локацією для зйомок стала глуха гущавина в лісі під Києвом.

Кліп знімав український режисер Сергієм Ткаченко, який вже працював з Анітою Цой, Йолкою, Анжелікою Варум і багатьма іншими відомими популярними артистами. За задумом кліпу Наталія Подольська повинна буде з'явитися в абсолютно невластивому їй образі і станцювати дикі танці разом зі своїм партнером. Саме в танці герої повинні будуть передати свої почуття, а також особливий зміст і характер пісні. 

Партнером співачки став учасник 4-го сезону популярного українського шоу «Танцюють всі!» Анатолій Сачівко. Сюжет пісні полягає в тому, що Подільська тікає в лісову гущавину, а головний герой її наздоганяє, для того, щоб з'ясувати стосунки. Наталія розповіла, що за допомогою танцю вони з Анатолієм хочуть показати ситуацію, в якій чоловік грає з почуттями жінки, а вона, незважаючи на все і, переступаючи через образу, все йому прощає. Кліп можна буде побачити вже протягом найближчих двох місяців.
Помилковий заголовок — Yfnfksz Gjljkmcmrf pyzkf rksg d ueofdbys gsl Rb'djv

28 Листопада, 16:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)