Настільна версія
мова | язык

«Фолькнери» написали пісню про «ЄвроМайдан»

28 Листопада, 17:06

Поділитися:

«Єврогойдалка» (На Майдані була) – саме так називається нова пісня гурту «Фолькнери», яку вони присвятили про ЄвроМайдан.

«Люди на ЄвроМайдані, бажання боротись та відстоювати свою позицію, атмосфера, яка там панує, надихнули нас на створення композиції, - каже Ярина Квітка, лідер гурту «Фолькнери». – Пісня народилась за 15 хвилин. Перед виступом нашого гурту на Майдані (26 листопада) пару разів порепетирували і готово».

До відео на композицію «Єврогойдалка» увійшли кадри, відзняті протягом ЄвроМайдану, відзняті Андрієм Пелюховським та Володимиром Муляром.

Нагадаємо, гурт «Фолькнери» дебютував у 2010 році з відео-кліпом на пісню «Випливало утєня» на фестивалі «Трипільське коло» (режисер – Оксана Казьміна, оператор – Макс Гуцу). Фактично з цього моменту активно концертують, були запрошені на відомі фестивалі: «АртПоле», «Трипільське коло», «Terra Heroica», «Рожаниця», «Країна Мрій Різдвяна», «Mikołajki Folkowe» (Польща), «Рок-Коляда», «Країна Мрій», «Трипільські зорі», «Festiwal Folkloru Polskiego 46. Sabałowe Bajania» (Польща), «Letnija Akademijа Filmowa w Zwierzyńcu» (Польща), «Muzyczne Dialogi nad Bugiem» (Польща).

На початку 2013 року гурт презентував новий кліп на пісню «Розова-бєрьозова» (режисер Марина Гришай, оператор Максим Заїка).

У жовтні 2013 року “Фолькнери" взяли участь у «Днях України у Великобританії», де разом із Олегом Срипкою та відомими українськими гуртами відіграли концерт у «Джубілі-Гарденс», що у Лондоні.
Помилковий заголовок — «Ajkmrythb» yfgbcfkb gscy. ghj «"dhjVfqlfy»
28 Листопада, 17:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон