Настільна версія
мова | язык

Влада змушує Джастіна Бібера мити стіну

29 Листопада, 01:30

Поділитися:

Мер Голд Коста Том Тейт незадоволений поведінкою світової знаменитості, що стала гостем міста. Джастін Бібер, найпопулярніший і один з найбагатших виконавців поп і R&B музики на планеті розмалював в стилі графіті стіни тенісного корту в місцевому готелі QT, залишивши повний набір аерозольних фарб на місці створення «шедевра». Звіт про творчість 19-річна зірка розмістив в Instаgram. .

Мер Голд Коста вимагає від Бібера прибрати за собою — набір з видалення графіті чекатиме зірку на стійці реєстрації в готелі. Міська влада веде безперервну боротьбу з аерозольним творчістю на стінах і парканах Голд Коста, витрачаючи мільйони.

«Джастін Бібер — приклад для багатьох молодих людей, дуже сумно, якщо він зробив це без отримання попереднього дозволу», — прокоментували його дії в газеті Courier-Mail. Графіті і відвідини стриптиз-клубів — нові захоплення співака, повідомили в ранкових новинах.

Раніше Бібер мав неприємності за псування стін в готелі Ріо-де-Жанейро, тут за несанкціоноване графіті можна отримати покарання до одного року в'язниці, що, в разі повернення в Ріо, може загрожувати поп-зірці. На Голд Кості доля графіті Бібера залежатиме, за діючими правилами, від адміністрації готелю. Поки неясно, чи захоче QT ставити Бібера в незручне становище, щоб помити стіни.
Помилковий заголовок — Dkflf pveie' L;fcnsyf <s,thf vbnb cnsye

29 Листопада, 01:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор