Настільна версія
мова | язык

MAD HEADS XL вирушають в тур на підтримку альбому «УкраїнSKA»

20 Квітня, 22:10

Поділитися:

Український ска-панк гурт MAD HEADS XL і її лідер Вадим Красноокий відправляються в тур містами України в підтримку свого нового альбому «УкраїнSKA».

"УкраїнSKA" - чергова трансформація групи чи новий музичний експеримент ...

Це потужна позитивна енергія, мікс заводного рок-н-ролу та українських народних пісень. Краще від традицій Елвіса Преслі, Боба Марлі і Кустуріци, приправлене національним колоритом.
Вадим Красноокий: Можна сказати, що "УкраїнSKA" - це сайд-проект гурту Mad Heads XL, присвячений українському фольклору
.
Можна говорити і про музичний експеримент, а ось про трансформацію навряд чи, оскільки
переключитися тільки на народні пісні і перестати придумувати власні, ми не плануємо. Нам дуже хотілося, щоб українська пісня дихала, а не перетворювалася на нафталін. Щоб молодь насолоджувалася народною музикою. Тому ми і внесли етнічні правки в наш репертуар ... Але що залишилося незмінним - так це позитив, гарний настрій і шалений драйв від Mad Heads XL.

Музиканти протягом року готували і відпрацьовували нову концертну програму «УкраїнSKA» у столичних клубах, тепер вони готові представити її в кожному куточку України.

Новий диск «УкраїнSKA» з'явиться у продажу вже 25 квітня.

Нагадаємо, що гурт Mad Heads XL була створена в лютому 2004 року на базі відомого українського тріо Mad Heads. До гітари, контрабасу та барабанів додалася потужна духова секція, до шаленого рок-н-рольного драйву - нові музичні фарби, серед яких ска та реггі, а також елементи українського фольку.

29 квітня - Херсон - клуб «Аміго», 30 квітня - Миколаїв - клуб «Аміго», 15 травня - Луцьк - кінотеатр «Промінь», 16 травня - Ковель - БК ім. Шевченко, 20 травня - Харків - клуб «Корова», 21 травня - Івано-Франківськ - клуб «Мармуляда», 5 червня - Стрий - День міста, 16 червня - Київ, Crystal hall - презентація альбому «УкраїнSKA».
Помилковий заголовок — ЬФВ РУФВЫ ЧД dbheif.nm d neh yf gslnhbvre fkm,jve «ErhfїyЫЛФ»

20 Квітня, 22:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин