Настільна версія
мова | язык

За один вечір принц Гаррі зібрав мільйон долларів на благодійність

30 Листопада, 00:08

Поділитися:

Перед чарівністю принца Гаррі не може встояти ніхто — ні зіркові красуні, ні журналісти, ні арабські шейхи. Всього за один вечір в Дубаї Гаррі зібрав більше мільйона доларів на потреби свого благодійного фонду Sentable.

В ОАЕ принц залетів по дорозі додому з Австралії, де на минулих вихідних взяв участь у святкуванні сторіччя австралійських військово-морських сил. У фешенебельному готелі в самому центрі Дубаї зібрався весь місцевий бомонд, а приводом став благодійна вечеря і аукціон принца, мета якого — допомогти у зборі коштів для будівництва центру для ВІЛ-інфікованих дітей в Лесото, що в Південній Африці.

Свою чутливу промову на відкритті аукціону, Гаррі вимовив по-арабськи : «Ваші гроші не викинуть на вітер, хай ви навіть не будете знати, на що саме вони були витрачені. Вони підуть на будівництво, на цегляну кладку. Багато з нас дійсно зможуть надати цим дітям нові можливості». Публіка перейнялася цим повідомленням, представлені лоти (серед яких виявилися рідкісні золоті і срібні монети, а також гра в поло) пішли «на ура».

Sentable — благодійний фонд, заснований принцом Гаррі і принцом Лесото Сіісо. Його головною метою є допомога дітям південноафриканської країни Лесото, хворим на ВІЛ та СНІД.
Помилковий заголовок — Pf jlby dtxsh ghbyw Ufhhs ps,hfd vskmqjy ljkkfhsd yf ,kfujlsqyscnm

30 Листопада, 00:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон