Настільна версія
мова | язык

В інтернеті з'явилися нові оповідання Селінджера

30 Листопада, 02:06

Поділитися:

В інтернеті опубліковано три нові оповідання популярного американського письменника Джерома Девіда Селінджера. Раніше ці роботи не публікувалися, оскільки автор заповідав оприлюднити їх не раніше, ніж через 50 років після його смерті.

Розповіді «Океан боулінгових куль», «Іменинник» і «Пола» з'явилися в мережі в PDF-форматі. За словами фахівця з творчості Селінджера Кеннета Славенські, розповіді справжні. Зі слів експерта, вони повністю відповідають копіям рукописів, наявними у нього.

Твори з'явилися в Мережі після придбання книги «Три історії» на інтернет-аукціоні eBay невідомим жителем Лондона. У ній були надруковані всі три оповідання. Штрих-код та номер ISBN, вказані там, ніде не зареєстровані. Лот був проданий за 110 доларів.

Джером Девід Селінджер помер у 2010 році. Письменник вів усамітнений спосіб життя в особняку в містечку Корніш, що знаходиться в штаті Нью-Гемпшир. З 1980 року письменник не давав інтерв'ю. Найбільш знаменитим його твором вважається роман «Над прірвою в житі». Обсяг його продажів оцінюється в 250 тисяч копій кожен рік.
Помилковий заголовок — D synthytns pэzdbkbcz yjds jgjdslfyyz Ctksyl;thf

30 Листопада, 02:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон