Настільна версія
мова | язык

Знайдено неопубліковані записи Фредді Меркьюрі

30 Листопада, 02:21

Поділитися:

Музиканти групи Queen виявили в архівах покійного соліста Фредді Меркьюрі кілька незакінчених демо-записів. За словами гітариста команди Брайана Мея, таких записів виявилося набагато більше, ніж можна було очікувати. Деякі з них характеризує дуже висока якість — і в музичному плані, і в плані якості звуку.

«
В архівах Queen знайшлося більше, ніж ми припускали. Ми знайшли відразу кілька вокальних записів Фредді, кілька демок. Якщо нам попадається 24-трековий запис Фредді, який ніколи не було опубліковано , перше, що ми робимо — переводимо матеріал у цифровий формат. Робимо копію в максимальному розмірі», — Розповів Брайан Мей.

Гітарист, однак, не впевнений, що невиданого матеріалу у виконанні Фредді Меркьюрі вистачить на цілий альбом: «Сказати з упевненістю, що у нас там новий альбом, я не можу. Однак точно набереться кілька треків. На даний момент ми працюємо над тим, щоб доопрацювати те, що вдалося відшукати, так само, як ми робили з «Made in Heaven», який в результаті вийшов, можливо, кращим альбомом Queen з усіх коли-небудь записаних».
Помилковий заголовок — Pyfqltyj ytjge,ksrjdfys pfgbcb Ahtlls Vthrm.hs

30 Листопада, 02:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон