Настільна версія
мова | язык

Дитяче Євробачення: українка Софія Тарасова отримала срібло

2 Грудня, 03:07

Поділитися:

30 листопада на сцені київського палацу «Україна» відбулося Дитяче «Євробачення-2013». Цього року Україну з піснею «We are one» представляла 12-річна Софія Тарасова. Україна до останнього трималася попереду і лише наприкінці за балами поступилася мальтійці Гайї Каучі. Третє місце зайняв Ілля Волков з Белорусії.

Найвищі бали українські глядачі віддали Мальті та Азербайджану. 12-ть Україна отримала від Сан-Маріно, Білорусі та Мальти. Було і дві десятки — від Азербайджану та Швеції. Нашу конкурсантку оцінили усі країни без винятку. До останнього голосування наша Софія Тарасова мала усі шанси стати першою. 10 балів росіян для Мальти стали вирішальними.

Українка Софія Тарасова гідно представила свою країну на конкурсі. Варто заувадити, що ще у 2,5 роки дівчинку прийняли в групу обдарованих дітей в Музичній академії ім. Глієра, де їй поставили абсолютний слух. Потім у віці 4 років вона займалася на підготовчому відділенні Академії мистецтв, де успішно здала іспит і була прийнята на будь-яке відділення на вибір, оскільки вона не тільки гарно співає, але й танцює і малює. У 6 років вступила в шоу-театр «Чунга-Чанга», де почала займатися акторською майстерністю і виконувати головні ролі в мюзиклах. У 10 років її прийняли в продюсерський центр «Парадіз», де вона продовжила відточувати вокальні навики, акторську майстерність і вчитися хіп-хопу.

Наразі не відомо, де наступного року прийматимуть конкурсантів, гостей і туристів на пісенному конкурсі Дитяче «Євробачення-2013», так як місце проведення конкурсу не залежить від того, хто здобув перемогу. Спеціальна комісія розглядає заявки від всіх бажаючих країн і виносить своє рішення про місце проведення конкурсу.
Помилковий заголовок — Lbnzxt "dhj,fxtyyz^ erhfїyrf Cjasz Nfhfcjdf jnhbvfkf chs,kj
2 Грудня, 03:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон