Настільна версія
мова | язык

Світлана Тарабарова презентувала кліп на саундтрек до фільму «Любовь в большом городе - 3»

2 Грудня, 15:10

Поділитися:

27 листопада в Caribbean Club Світлана Тарабарова презентувала кліп на пісню «Мы верим в любовь», яка стала саундтреком до фільму «Любовь в большом городе-3». Фільм виробництва «Студії Квартал- 95» і кінокомпанії «Леополіс», знятий на замовлення телеканалу «Росія», вийде в прокат 1 січня 2014. А кліп на пісню «Ми віримо в любов» вже доступний для перегляду на офіційному відеоканалі співачки на YouTube.

У новий кліп Світлани Тарабарової увійшли кадри з фільму «Любовь в большом городе-3». А головними героями нового кліпу стали Олексій Чадов, Катерина Климова, Володимир Зеленський, Вілле Хаапасало, Світлана Ходченкова, Анастасія Задорожна, Віра Брежнєва і навіть Шерон Стоун!

Зйомки відео на пісню «Ми віримо в любов» проходили в жовтні, в одному з кінопавільйонів Києва. Як розповіла Світлана Тарабарова, під час зйомок їй довелося переодягатися так багато разів, що вона просто збилася з рахунку: «За задумом режисера кліпу Володимира Лерта я знімалася в чотирьох сукнях на десяти фонах і в трьох ракурсах. Але так як змінити фон складніше, ніж переодягнутися, протягом 18 годин зйомок я нескінченно змінювала сукні», - поділилася Світлана.
Помилковий заголовок — Cdsnkfyf Nfhf,fhjdf ghtptynedfkf rksg yf cfeylnhtr lj askmve «K.,jdm d ,jkmijv ujhjlt - 3»
2 Грудня, 15:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра