Настільна версія
мова | язык

Після «Однокласників» Павло Худяков планує знати ще й фільм про «Вконтакте»

5 Грудня, 23:14

Поділитися:

Новий проект Павла Худякова, присвячений віртуальному простору «Однокласники.ru : НаCLICKай удачу» — комедія, яка обіцяє стати однією з найуспішніших гумористичних кінострічок цього року. Зупинятися на «Однокласниках» іменитий кліпмейкер не збирається. В недалекому майбутньому Павло планує приступити до зйомок картини, присвяченої ще одній популярній соцмережі — «Вконтакте». 

«Інтернет відіграє дуже важливу роль не тільки в моєму житті, але і в житті кожної людини на цій планеті. Саме з цієї причини я вирішив, що тема соціальних мереж в кіно стане дійсно популярною, — поділився з Heat.ru Павло Худяков. — Зараз ми почали роботу над новим дітищем — фільмом про сайт ВКонтакті».

До роботи над новим проектом Худяков подумує залучити самого творця популярного сайту — Павла Дурова. Хто, як не він, міг би розповісти знімальній групі кілька секретів знаменитого на весь світ сайту. Не виключено, що важливу роль в сюжеті наступної кінострічки теж буде заснований на особистих історіях користувачів. Так, наприклад, «Однокласники» Павло Худяков і продюсери Федір Бондарчук і Дмитро Рудковський створили буквально з розповідей тих, хто щодня проводить час в мережі.

Головний герой — звичайний хлопець, життя якого проходить в Інтернеті. Однак саме Всесвітня павутина незабаром дозволяє йому програмувати власне майбутнє за допомогою статусів в соцмережі: хоче, отримує дорогу машину останньої моделі, хоче — найкрасивішу дівчину. На одному знімальному майданчику картина зібрала не тільки маститих професіоналів, таких як Федір Бондарчук і Сергій Ніконенко, а й молоде покоління — Петро Федоров, який полюбився російському глядачеві за фільмом «Сталінград», а також Олександр Ревва і Тіматі.
Помилковий заголовок — Gsckz «Jlyjrkfcybrsd» Gfdkj {elzrjd gkfye' pyfnb ot q askmv ghj «Drjynfrnt»

5 Грудня, 23:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день сім'ї

Міжнародний день повернення речей

Сьогодні іменини святкують:

Афанасій, Борис, Гліб, Зоя