Настільна версія
мова | язык

Як українські зірки підтримують Євромайдан

6 Грудня, 00:20

Поділитися:

Події останніх тижнів, які відбуваються в нашій країні, змусили багатьох людей проявити свою громадянську позицію. Серед них і вітчизняні селебрітіз, музиканти, співаки, актори, ресторатори та світські активісти. 

Соцмережі рясніють закликами до громадян не ховати голову в пісок, виявляти своє право самостійно приймати рішення. Серед найбільш активних користувачів — співачка Руслана. Дівчина дні і ночі проводить серед мітингувальників. Після розгону мирної демонстрації співачка підбирала поранених людей і відвозила їх до лікарні.

Соліст групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук регулярно викладає в Твіттер свої пости, де проявляє свою громадянську позицію. На Майдан співак вийшов задовго до злощасної ночі з побиттям студентів і не перестає відвідувати мітинги й досі. За словами Вакарчука, пісні його колективу часто розбирають на політичні цитати. Прикладом тому композиція «Стіна» з останнього альбому «Океанів», яка встигла стати новим революційним гімном.

Справжнім героєм євромайдану став і фронтмен гурту «Тартак» Сашко Положинський. Багато хто з його соратників готові зробити з музиканта нового лідера Майдану і записали з ним революційний трек «Брат за брата» групи Kozak System на слова того ж Положинського. Відео під назвою Famous Ukrainian artists against the Regime вже з'явилося в Інтернеті. 

Лідер української рок-групи MadHeads Вадим Красноокий також є одним з найбільш активних учасником євромайдану. Письменник, співачка і журналіст Ірена Карпа проводить весь свій час на барикадах, максимально допомагаючи учасникам акції. Ведуча Маша Єфросиніна також не залишилася осторонь від останніх подій, як і епатажна травесті-діва Монро, яка також висловила в соціальних мережах свою думку про події.

А от телеведуча Даша Малахова підтримує учасників мітингу не словом, а ділом. Дівчина варить кашу і роздає її мітингувальникам. Ще одна зіркова дівчина, яка здивувала так здивувала — співачка Камалія, вона теж сходила на Майдан. Від гламурної і молодої мами ніхто не очікував подібних дій.
Помилковий заголовок — Zr erhfїycmrs pshrb gslnhbve.nm "dhjvfqlfy

6 Грудня, 00:20

Поділитися:

За матеріалами: hochu.ua

Теги: євромадан, зірки, активісти

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій