Настільна версія
мова | язык

Фанати Гаррі Поттера зможуть купити унікальний браслет за мотивами роману

6 Грудня, 02:33

Поділитися:

10 грудня на аукціоні «Sotheby's» буде представлено унікальний тематичний лот — браслет, створений за мотивами книг про Гаррі Поттера та ескізами самої авторки роману, Джоан Роулінг. За цю прикрасу, яка отримала назву «Lumos Maxima», аукціонний дім сподівається виручити 15-20 тисяч фунтів стерлінгів.

Браслет виготовила шотландська ювелірна фірма «Hamilton & Inches». В одному виробі вдалося зібрати дванадцять артефактів, які мають ключове значення в історії про юного чарівника. Дванадцять підвісок на браслеті зображують: мітлу, окуляри, шрам у вигляді блискавки, медальйон Слизерина, снітч, том казок барда Бідла, капелюх, крилатий ключ, знаки Смертежерів і Дарів Смерті, а також посох, який в браслеті служить застібкою. Дванадцятої підвіскою на браслеті став метелик, який є логотипом благодійної організації «Lumos».

Благодійний фонд «Lumos», куди і підуть кошти, виручені від продажу браслета, створений Джоан Роулінг. Він захищає інтереси соціально вразливих дітей, в тому числі і тих, хто живе в притулках і дитячих будинках через бідність їх батьків або через приналежність до етнічної меншини.
Помилковий заголовок — Afyfnb Ufhhs Gjnnthf pvj;enm regbnb eysrfkmybq ,hfcktn pf vjnbdfvb hjvfye

6 Грудня, 02:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір