Настільна версія
мова | язык

LALO Project презентують новий альбом із саундтреком до «Форсаж-5»

6 Грудня, 20:47

Поділитися:

Український гурт LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастера «Форсаж-5», презентують новий альбом із популярним кіно-синглом «Listen to me, looking at me». У вівторок 10 грудня у клубі «Бочка на Подолі» відбудеться концерт-презентація альбому і прем’єра кліпу на нову пісню «Never» режисера Степана Сибірякова.

Історія LALO Project нагадує історію Попелюшки. Коли до гурту звернулися з Нью-Йорку і попросили трек «Listen to me, Looking at me», їм довелося довго пояснювати саундпродюсеру фільму Емінему, що таке Україна. До цього пісню ігнорували 2 роки і не вважали «форматною». Тільки після того, як вона потрапила у «Форсаж-5», її стали ротувати в ефірах українських радіостанцій і поширювати рінгтони, запрошувати в міста Україні, Росії та Європи. Багато хто й досі думає, що LALO Project – американський гурт, а вони наші, українські.

Учасники electro-dance проекту LALO Project: Ксенія Зотова (вокал), Володимир Шариков (гітара), Ігор Ганевський (гітара) та Петро Шерстніков (продюсер, автор музики і текстів)
Помилковий заголовок — ДФДЩ Зкщоусе ghtptyne.nm yjdbq fkm,jv sp cfeylnhtrjv lj «Ajhcf;-5»

6 Грудня, 20:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків