Настільна версія
мова | язык

Aerosmith виступить в Києві вже навесні

9 Грудня, 21:57

Поділитися:

21 травня 2014 в Києві на Олімпійському стадіоні вперше в Україні виступить легендарна рок-група Aerosmith зі своїми світовими хітами «Crazy», «Dream On» і «I Don ` t Want to Miss a Thing».

«П'ятірка з Бостона» на чолі зі Стівеном Тайлером приїде в Україну в рамках туру The Global Warming World Tour, так повідомили організатори концерту. Квитки коштуватимуть від 490 до 1090 грн.

«Я знаю, що багато хто буде чекати від нас чогось нового — може, що ми одягнемо клоунські наряди і прикріпимо червоні носи?! — Жартує Тайлер. — Ні вже, ми не станемо іншими і не будемо молодше, ми залишимося тими, хто ми є! Адже саме такими нас люблять!.. Я дуже чекаю приїзду в Київ! До того ж мій дід — українець! Правда, я навіть не знаю, з якого він міста родом. Але обов'язково його знайду, ось побачите!», — говорить Стів Тайлер.

Більше 40 років тому група Aerosmith була заснована Стівом Тайлером (ударник і вокаліст) і Джо Перрі (гітарист). Музиканти неодноразово завойовували високі нагороди в світі музики, наприклад, в 2001 році їх включили в Зал слави рок-н-ролу. А за версією журналу Rolling Stone їх внесли в список сотні найвизначніших музикантів всіх часів.
Помилковий заголовок — Фукщыьшер dbcnegbnm d Rb'ds d;t yfdtcys

9 Грудня, 21:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір