Настільна версія
мова | язык

Вже цього четверга пісні The Beatles та The Doors вперше прозвучать наживо українською!

10 Грудня, 11:24

Поділитися:

12 грудня в арт-пабі «Бочка на Подолі» усі поціновувачі гарної музики зможуть вперше почути хіти легендарних рок-виконавців наживо в українському перекладі!

Київський гурт «Кам’яний Гість» представить нову інтерпретацію пісень The Beatles та The Doors під час презентації свого нового альбому «Там, за горами». Це стане одним із багатьох музичних сюрпризів, які чекають на гостей концерту цього вечора. Вперше українською мовою та в новому музичному оформленні прозвучать пісні «Riders on the Storm» та «Come together».

Нещодавно меломани вшановували дві знакові подїї в історії рок-музики – 70 років із дня народження Джима Моррісона та 33 роки із дня трагічної загибелі Джона Леннона. Тож, виконання пісень саме цих музикантів стане своєрідним символом пошани та вдячності за їх творчість.

Цікаво, що презентація нового альбому гурту відбудеться рівно за рік після презентації платівки «60/70», у якій пісні відомих західних рок-груп 60-х та 70-х років звучать українською мовою. Можливо, саме занурення у класику року та переосмислення її українським сприйняттям допомогло київським музикантам зробити свою нову авторську платівку такою цільною та завершеною.

Також у програмі вечора на вас чекає багато музичних сюрпризів, серед яких - бітбокс на флейті, різноманітні етнічні інструменти, а також розіграш альбомів «Там за горами» та «60/70».

До зустрічі 12.12.2013 у клубі «Бочка на Подолі» (вул. Верхній Вал, 22). Початок о 20:00. Вхід - 40 грн. Із флаєром - 30 грн. Флаєр можна роздрукувати самостійно, попередньо завантаживши його за посиланням: http://www.kg.org.ua/ua/invitacion
Помилковий заголовок — D;t wmjuj xtndthuf gscys Еру Иуфедуы nf Еру Вщщкы dgthit ghjpdexfnm yf;bdj erhfїycmrj.!

10 Грудня, 11:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон