Настільна версія
мова | язык

Євромайдан у «Вечірньому Кварталі»

13 Грудня, 01:03

Поділитися:

На зйомках «Вечірнього Кварталу» в Києві зібралося близько 4 тисяч осіб і, звичайно ж не обійшлося без «Беркуту» — справжній аншлаг. Щоправда, останній виявився не справжніми вояками, а всього лише запрошеними акторами, щоб передати на сцені атмосферу Майдану, який став головною темою концерту. 

На початку концерту на плазмових моніторах з'явилися безмовні, але гучні гасла: «Спасибі тим, хто здав одяг у гардероб, — це допомога мітингувальникам», «Партія "Свобода" збирає гроші на відновлення пам'ятника Леніну... Щоб надати можливість ще раз повторити скоєне тим, хто не встиг».

Відомих політиків, люблячих «Квартал» (Симоненко, Луценко, Шуфрич), не було видно. Певно, їм зараз не до сміху. Навіть вітання з глядачами в цей вечір було особливим: на сцену вибіг Володимир Зеленський і з палаючими очима «революціонера» різко кинув у зал: «Слава Україні!» — Але, на жаль, відповіді від публіки так і не почув...

«Квартальщики» поділилися секретами Кличко (Корявченков) і Тимошенко (Кравець). Перший, виявляється, нікого не б'є на Євромайдані тому, що безкоштовно не б'ється. А Юля скоро опиниться на волі, так як всю міліцію кинули на Майдані. А ще гумористи прямо на сцені взяли ексклюзивне інтерв'ю у представника «тітушек». Гострих жартів, часом на межі, було дуже багато. Але головне, що «Кварталу» вдалося трохи розрядити обстановку. Адже почуття гумору здатне розрулити навіть найбезнадійнішу ситуацію. Його б нашим політикам. Та побільше!

До речі, заради зйомок у «Кварталі» Максим Галкін залишив на день Аллу Пугачову з малюками. На сцені він пародіював політиків, діячів культури і зірок естради. Особливо весело було, коли він в образі Путіна подзвонив Януковичу і вирішив всі проблеми.
Помилковий заголовок — "dhjvfqlfy e «Dtxshymjve Rdfhnfks»

13 Грудня, 01:03

Поділитися:

За матеріалами Александра Захарова: kp.ua
Фото: Дмитро Путинцев

Теги: Вечірній квартал, Євромайдан

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір