Настільна версія
мова | язык

Аркадій Войтюк зняв кліп після «Нової хвилі» на пісню «Круто»

13 Грудня, 18:47

Поділитися:

Популярний український виконавець, який заявив про себе на всі країни СНД, продовжує активно розвиватися.

Аркадій Войтюк виділив кілька днів між концертами і зняв кліп в одному з павільйонів Києва. Слова і музику до нової пісні «Круто» Аркадій написав сам. За словами співака, це було неважко, бо ця пісня про події, які відбуваються з кожним із нас. Войтюк не піддається віянням і має свій власний стиль і свою нішу в українському шоу-бізнесі. У своєму новому хіті Аркадій закликає не копіювати інших і завжди залишатися собою, саме це і є круто.

- Ми працювали на знімальному майданчику кілька діб, але я хотів усе довести до розуму. Я приїхав у павільон майже одразу після концерту, був трохи стомлений, але то була приємна втома, - розповідає Аркадій Войтюк.

Нагадаємо, це вже другий кліп Аркадія Войтюка, який він випустив після виходу з шоу «Х-фактор», і перший кліп, який побачив світ після участі Аркадія в міжнародному конкурсі «Нова хвиля 2013».

- Я вже говорив, що оцінки журі на «Новій хвилі» лише змусили мене рухатися далі! Тим паче, я поїздив по Україні з концертами після Юрмали і всюди люди висловлювали мені свою підтримку, - продовжує співак Аркадій Войтюк.

Пісню «Круто» вже можна почути в ефірі українських радіостанцій і зовсім скоро можна побачити на екранах ваших телевізорів.

До речі, зовсім скоро вийде ще один кліп Аркадія Войтюка на соціальну тематику, знятий у Львові.

Режисер кліпу «Круто» - FreeFilm Production
Postproduction - Roman Onufriychuk
Помилковий заголовок — Fhrflsq Djqn.r pyzd rksg gsckz «Yjdjї [dbks» yf gscy. «Rhenj»
13 Грудня, 18:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій