Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта вирішив не брати участь в Євробаченні

14 Грудня, 22:14

Поділитися:

Один з головних претендентів на перемогу в національному відборі Євробачення 2014 вирішив не брати участь у пісенному конкурсі. Едуард Романюта, заявив, що зараз вся свідома молодь знаходиться на Євромайдані, де відстоює свої права, свободу і бажання жити в європейській країні. Артист не може залишити своїх друзів, співвітчизників у цей складний і переломний момент історії нашої країни.

Едуард вже тричі був фіналістом національних відборів, у Євробаченні 2014, до того ж, саме його пісні визнані керівниками радіо Eurovision кращими піснями національних відборів. Тому рішення Едуарда було несподіваним, співак багато працював і натхненно готувався до Євробачення. Ще за півроку до національного відбору європейськими та американськими авторами була спеціально для співака написана нова пісня "Reckless" (Denniz Jamm, Leticia Ascencio, John Scott Mulchaey). Пісня була підготовлена найбільшою компанією в світі BMG, з якою співпрацюють такі відомі виконавці як Backstreet Boys, Celine Dion, Christina Aguilera, George Michael, Michael Jackson, Evanescence, Duran Duran і багато інших. Також на заключному етапі роботи знаходиться кліп на композицію "Reckless" від знаменитої студії Кадіма Тарасова "Chupacabra Production".

Едуард висловлює сердечну подяку народу України за єдність, твердість духу, віру в наше майбутнє. Артист підтримує Евромайдан і вірить в силу і згуртованість українців.

Проголосувати за Едуарда Романюту Ви можете у параді хітів "Навсі100"(TV)

Едуард Романюта у номінаціях премії "Найкращі Кліпи Року"

Прослухати хіти Едуарда Романюти

Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf dbhsibd yt ,hfnb exfcnm d "dhj,fxtyys

14 Грудня, 22:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків