Настільна версія
мова | язык

ComedyWoman в Києві поділилися дотепними жіночими секретами

16 Грудня, 21:42

Поділитися:

12 грудня жартівниці з каналу ТНТ приїхали в Київ, щоб поспілкуватися зі своїми глядачами наживо про своє, про жіноче. Так як дівчата не люблять розмовляти де попало, а воліють ділитися секретами в затишній обстановці за чашкою чаю (а іноді й за келихом шампанського), то свою програму ComedyWoman вирішили представити в концерт-холі Freedom.

Безжурні жартівниця на чолі з тендітною фізично, але з незламним почуттям гумору Наталією Епрікян, на сцені влаштували справжнє шоу. Тут були не тільки дотепні монологи і забавні сценки, а й пісенні та хореографічні номери, пантоміми і живе спілкування з публікою. ComedyWoman наполягають на тому, що вони набагато ширше й цікавіше за колег з ComedyClub, тому що дівчата працюють в естрадному жанрі. 

Вже до середини вечора дівчата довели від сміху до сліз навіть найстриманіших глядачів. Всі ми знаємо, як багато складних питань ставить перед жінкою доля: надіти синє або червоне плаття, зустріти Новий рік зі свекрухою чи втекти до друзів, провести вечір біля плити з супом або в кафе з подругою? Але часом забуваємо, що в житті є місце не тільки складнощів, але і причин для посмішки. Яка, як відомо, робить жінку особливо привабливою. 
Помилковий заголовок — СщьувнЦщьфт d Rb'ds gjlskbkbcz ljntgybvb ;syjxbvb ctrhtnfvb

16 Грудня, 21:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон