Настільна версія
мова | язык

«Міс Harley-Davidson 2013»: Олег Скрипка обрав байкершу і розкрив Осадчій свої секрети

17 Грудня, 00:11

Поділитися:

Конкурс «Міс Harley-Davidson 2013» днями відбувся в столичному в Caribbean club. Серед членів журі, що обирали найгарнішу байкершу був і український рокер Олег Скрипка.

В ексклюзивному інтерв’ю каті Осадчій він розповів усі свої секрети: і про Майдан, і про дружину, яка більше не хоче народжувати дітей. «Повернувся недавно з Китаю та епізодично був на Майдані, але ми за кордоном стежили за подіями і те що зараз відбувається, якось не віриться, що це правда», — зізнався Олег. Також співак розповів, що хотів би більше дітей, але дружина не підтримує цю ідею: «Я планую, дружина не планує. Чоловікові, це проста приємна штука, а жінці треба виносити, вигодувати дитину, тому це важче, тому я слухаю дружину, якщо стоп — то стоп», — говорить музикант.

Переможницею конкурсу «Міс Harley- Davidson 2013» стала Валерія Самойлюк. Дівчина розповіла, що батьки були в шоці від того, що вона вирішила брати участь в конкурсі, мама навіть не відпускала. Валерія зараз навчається в Одеській юридичній академії і буде суддею. Крім призу, поїздки в Нову Зеландію, в нагороду Валерія Самойлюк отримала ще й зйомку у виданні Playboy. За словами Валерії, вона сподівається, що зйомка не буде повністю голою, і вона буде фотографуватися в білизні. 
Помилковий заголовок — «Vsc Рфкдун-Вфмшвыщт 2013»^ Jktu Crhbgrf j,hfd ,fqrthie s hjprhbd Jcflxsq cdjї ctrhtnb

17 Грудня, 00:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір