Настільна версія
мова | язык

Nirvana і Kiss увійдуть до Зали слави рок-н-ролу

17 Грудня, 20:36

Поділитися:

Легендарні гурти Nirvana і Kiss нареші теж увійдуть до Зали слави рок-н-ролу. Відбудеться це вже наступного року. Як повідомляє офіційний сайт, серед нових членів Зали, також опинилися Пітер Гебріел, Кет Стівенс, Лінда Ронстадт і дует Hall and Oates.

Церемонія прийняття нових членів відбудеться в Нью -Йорку 10 квітня.
Nirvana була висунута в Зал слави, відразу як тільки пройшов обов'язковий для цього термін з моменту першого запису групи — 25 років. Також вперше номінувалися Hall and Oates і Лінда Ронстадт, яка нещодавно припинила займатися музикою через хворобу Паркінсона. Гурт Kiss, навпаки, вже давно претендує на місце в Залі слави, як і Кет Стівенс: їх номінували повторно. Пітер Гебріел, якого тепер візьмуть в Зал як сольного виконавця, раніше увійшов до нього в якості учасника групи Genesis.

Крім перерахованих виконавців, Зал слави відзначив досягнення колишніх менеджерів The Beatles і The Rolling Stones. Ендрю Луг Олдем і нині покійний Брайан Епштейн отримають нагороду імені Ахмета Ертегана, яка названа на честь одного із засновників Залу і присуджується за роботу «за лаштунками». Ще одну особливу нагороду — за музичну майстерність — отримає ансамбль The E Street Band, відомий як постійний акомпануючий склад Брюса Спрінгстіна.

Заснований в 1983 році Зал слави, що знаходиться в Клівленді, нагороджує виконавців та інших діячів музичної індустрії, що досягли значних успіхів в епоху рок-н-ролу. Попереднє поповнення Залу включало, в числі інши, канадський рок-гурт Rush і американських реперів Public Enemy.
Помилковий заголовок — Тшкмфтф s Лшыы edsqlenm lj Pfkb ckfdb hjr-y-hjke

17 Грудня, 20:36

Поділитися:

За матеріалами:

Теги: зал слави, рок-н-рол, Nirvana, Kiss

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій