Настільна версія
мова | язык

Японцям запропонували купити частину Росії і побудувати там "нову Японію"

21 Квітня, 13:49

Поділитися:

Японському народу запропонували викупити ділянку землі на території Росії, а зруйновану Японію використовувати свої рідні острови лише як курорт для відвідувань.

Редакція японської газети The Japan Times опублікувала відкритий лист американки, яка пропонує всім японцям переїхати в Росію, викупивши аналогічну за розмірами ділянку землі на її території.

Авторка листа -Гвендолін Медді з міста Репід Сіті, штат Мічиган- заявила, що її турбує доля японського народу, який змушений страждати від руйнівних землетрусів і цунамі.

У своєму листі вона пише, що "настав час японському народу і уряду розглянути питання придбання аналогічної за площею земельної ділянки у Росії - напевно, на березі континенту, де японці могли б оселитися і побудувати нову Японію, використовуючи свої рідні острови лише як курорт для відвідувань , але не як місце постійного проживання".

За її словами, через геологічні умови ні землетруси, ні цунамі ніколи не припиняться.
"Скільки лих має ще статися, перш ніж японці усвідомлять постійну небезпеку, в якій знаходяться, і зроблять що-небудь, щоб зупинити безперервні втрати життя і власності?", - пише жінка.

Додамо, в березні Федеральна міграційна служба при МВС РФ висловлювала готовність надати максимальну візову підтримку для працевлаштування громадян Японії, які залишилися без роботи після стихійного лиха.

Крім того, раніше віце-спікер Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський також запропонував рятувати народ постраждалої Японії від землетрусу і цунамі і переселяти на вільні російські території. Він зазначив, що в Росії повно місць, де є до чого докласти руки і мізки.

Нагадаємо також, що Японії обіцяють ще довгі роки землетрусів.
Помилковий заголовок — Zgjywzv pfghjgjyedfkb regbnb xfcnbye Hjcsї s gj,eledfnb nfv @yjde Zgjys.@

21 Квітня, 13:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)