Настільна версія
мова | язык

Марія Яремчук поїде на Євробачення від України

22 Грудня, 22:52

Поділитися:

У національному фіналі Євробачення 2014 перемогла Марія Яремчук з піснею Tick-Tock. Марія вперше бере участь в національному відборі Євробачення, але раніше вже брала участь в міжнародних конкурсах: вона стала призером «Нової Хвилі». Фінал національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2014 відбувся 21 грудня на Першому Національному каналі.

Журі відбіркового туру вибрало 20 кращих претендентів з понад 500 заявлених учасників. 12 з 20 фіналістів були колись переможцями різних шоу талантів, які проходили в Україні: «Фабрика зірок», «Х- Фактор», «Голос країни» та інших. За перше місце боролися такі відомі виконавці, як Стас Шурінс, Євген Литвінковіч, група «НеАнгели», Наталя Валевська.

«Дуже важко зібрати до купи якісь слова, тому що те, про що ти мрієш, важко виношуєш і зрештою — отримуєш — то не можеш насолодитись цим щастям! Я дійсно з раннього дитинства мріяла поїхати на "Євробачення". І я знаю, яке це сильне почуття, коли ти представляєш країну, а не просто виступаєш на сцені» — розповідає Марія.

У журі відбіркового туру увійшли відомі музичні продюсери композитори а також представники теле- та радіокомпаній. На хід голосування вплинули також оцінки, які виставляли телеглядачі відбору за допомогою SMS і дзвінків Організатори відбіркового туру також прислухалися і до провідним журналістам, чиїм профілем є культура, які за допомогою анкет і оцінок теж доповнили результати голосування.

Нагадаємо, популярність до Марії прийшла після її виходу у фінал «Голосу країни» в 2012 році. Яремчук була в команді Олександра Пономарьова.
Помилковий заголовок — Vfhsz Zhtvxer gjїlt yf "dhj,fxtyyz dsl Erhfїyb
22 Грудня, 22:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон