Настільна версія
мова | язык

«30.02» представили новорічний, сімейний кліп на осінній хіт «Примером»

23 Грудня, 21:32

Поділитися:

Напередодні новорічних свят команда «30.02» презентувала новорічне відео на пісню «Примером». Композиція, що з'явилася в ефірах радіостанцій у вересні 2013 року, за кілька місяців встигла знайти свого слухача і завоювати серця великої аудиторії, тому гурт вирішив все ж відзняти кліп на хіт, порадувати своїх прихильників.

«Ідея про візуалізацію «Примером» виникла абсолютно спонтанно. Коли справа дійшла до новорічного привітання, яке ми хотіли зробити особливим, кращого варіанту, ніж подарувати нову відеороботу, і бути не могло», — розповіли учасники групи.

Знімальний процес проходив в одному з торгових центрів Москви, і, в цілому, зайняв близько 5 годин. Завдяки професійній знімальній команді і хорошій грі підростаючих акторів вдалося достовірно передати ніжність, щирість і теплоту сімейного свята, про яке мріє кожен.

Режисером кліпу виступила Валерія Зайцева, яка спробувала через побутові сцени нагадати людям про значущість домашнього тепла, затишку і радості. А також показати потребу успішної та реалізованої людини в сімейному оточенні і щирих почуттях. Автором пісні є музичний продюсер колективу Олександр Хорошковатий.
Помилковий заголовок — «30/02» ghtlcnfdbkb yjdjhsxybq? csvtqybq rksg yf jcsyysq [sn «Ghbvthjv»
23 Грудня, 21:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон