Настільна версія
мова | язык

Руслана отримала «Оскар» за новий кліп

21 Квітня, 17:17

Поділитися:

«Танцювальна бійка в стилі хіп-хоп – це лише прикриття для мене. Моя мета - «слов’янізація» поп-музики, і в основі моєї нової пісні тема Глінки. А американці мені в цьому допоможуть»

20 квітня у кінотеатрі «Оскар» Руслана презентувала свій новий кліп на пісню «WOW», яка зараз знаходиться у гарячій ротації українських радіостанцій.

Співачка з’явилася перед публікою у новому рок-н-рольному іміджі та запальному настрої.
Гостями презентації були продюсер Руслани Олександр Ксенофонтов, продюсер співачки Гайтани та музикант, Едуард Клім, який начитав реп для пісні «WOW» та знявся у кліпі, режисер відео Семен Горов, балет «MyWay» та його керівник Олександр Бобік, дизайнер Оксана Караванська. Оператор кліпу Brandon Cox передав Руслані свої вітання з нагоди презентації по телефону з Лос-Анджелесу. «WOW» - це вже третя після «Moon of dreams» та «Silent angel» спільна відеоробота Руслани і Brandona, на рахунку якого співпраця з Eminem, Jessica Alba, T-Pain, Chris Brown, Lil Mama, Linkin Park.

Гостям та журналістам провідних медіа, яких зібралося чимало, кліп був презентований в найвищій якості із просторовим звуком, як у справжньому голлівудському кіно.

В кліпі «WOW» головна ставка зроблена на новий Amazing образ Руслани. За сюжетом співачка з’являється  в двох різних образах і вступає в танцювальну дуель сама з собою: Руслана VS Руслана!


«WOW» - це ще одна робота Руслани у жанрі пародії, який завжди збуджує своєю епатажністю.  Щоправда, гумор у кліпі «Коломийка» не всі зрозуміли, з Верховинська рада навіть хотіла подати в суд на Руслану за образливе ставлення до гуцульського епосу. І в разі, якщо і цього разу хтось засумнівається у доброзичливому гуморі Руслану, в суд, очевидно, подасть асоціація реперів та хіп-хоперів.

Після показу відео та сюжету про те, як відбувалися зйомки, Руслана провела прес-конференцію, під час якої розповіла та продемонструвала на власному зовнішньому вигляді кардинальну зміну свого іміджу.

У новому образі Руслана об’єднала вуличний стиль 90-их та рокові 80-ті, коли вільна від стереотипів людина могла не боятися бути епатажною, здатною шокувати і бути непередбачуваною, дивувати своєю яскравістю. Одним словом, бути «WOW», і і це спрввжня свобода.                                                                                                                                                                               
         «Танцювальна бійка в стилі хіп-хоп – це лише прикриття для мене. Моя мета - «слов’янізація» поп-музики, і в основі моєї нової пісні тема Глінки. А американці мені в цьому допоможуть J - коментує Руслана, - Мій новий сингл – це баттл двох молодіжних субкультур та лайфстайлів. І оскільки я добре себе почуваю, як у вуличному образі хіп-хоппера, так і в каблуках на педалі Lamborghini, я вирішила не соромитись і показати усім «WOW».


Новий образ Руслани тісно пов’язується зі стилем баттлу, але має пройти ще якийсь час, щоб це стало українським трендом. У планах співачки розробка лінії одягу, яка стане продовження іміджу і зробить всіх «WOW» з ніг до голови.

За п’ять днів до зйомок кліпу Руслана звернулася до балету «MyWay», хореографи якого за досить короткий період змогли не лише відчути і зрозуміти ідею майбутнього кліпу, але і поставити ціле танцювальне шоу, при цьому навчивши Руслану працювати в стилі хіп-хоп.

Я хочу особисто подякувати Олександру Бобіку та Денису Стульнікову за те, що підхопили мій настрій і допомогли практично з півслова реалізувати мій задум», - говорить Руслана. 
Ще один несподіваний персонаж кліпу «WOW» – Едуард Клім, чоловік та продюсер співачки Гайтани, з яким Руслану пов’язує дружба їх музичних родин. 

«Коли сингл тільки готувався, у мене в голові крутилися відомі імена реперів, і співпраця з деякими навіть знаходилась на стадії переговорів, але я шукала настрій, типаж, амбіції, - розповідає Руслана,  - і в якийсь момент зрозуміла, що Едік – це ідеальний образ для моєї пісні, і саме він має начитати реп-частину. Я не помилилася, ця роль створена просто для нього. Він, як актор і справжній музикант, відчув і передав мою ідею відмінно!”

По завершенню прес-конференції Руслана та учасники президіуму відповідали на питання журналістів та спілкувалися у затишній атмосфері «Оскар-бару».

 «Сподіваюсь, мої прихильники оцінять зміни у моєму образі та стилі хореографії, - коментує Руслана, - Мені непросто відходити від своїх стереотипів, але оновлення необхідне, і я хочу побажати усім бути «WOW».

Після успішної презентації в «Оскарі» Руслана перемістилася до Палацу «Україна», де в якості спеціального гостя виступила на концерті Горана Бреговича разом з Маестро та його оркестром на одній сцені.
Помилковий заголовок — Heckfyf jnhbvfkf «Jcrfh» pf yjdbq rksg

21 Квітня, 17:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон