Настільна версія
мова | язык

Рейтинг найкрасивіших вагітних зірок

21 Квітня, 22:06

Поділитися:

Першу сходинку у рейтингу вагітних зірок посідає Мерая Кері. За нею йдуть Наталі Портман та Джесіка Альба.

Цього року очікується справжній бебі-бум. Перше місце посіла Мерая Кері. Вона чекає хлопчика і дівчинку.

"Я в прекрасному настрої, - зізналася співачка журналістам. - Чекаю з нетерпінням появи наших діток на світ. Нік буде чудовим татом".

На другому місці - оскароносна Наталі Портман. Зовсім скоро Наталі і її наречений - французький танцівник і хореограф Бенджамін Міллпайд - стануть батьками. Про те, що у них буде хлопчик, парочка розповіла лише вузькому колу друзів і родичів.

Третє місце - у Джесіки Альби. Кеш Воррен і Джесіка Альба одружилися 19 травня 2007 рок, а 7 червня 2008 року у пари народилася дочка Онор Марі УВоррен. Восени у пари з'явиться ще одна дитина.

На четвертому місці Вікторія Бекхем. Вікторія та Девід очікують четверту дитину - вже відомо, що це буде дівчинка. У сім'ї підростає троє синів.

На п'ятому місці - Мелані Браун. Малюк у Мелані та її чоловіка Стівена Белафонте з'явиться влітку - у липні чи серпні. У Мелані, нагадаємо, вже є дві доньки - дванадцятирічна Фенікс, і трирічна Енжел.

"Обидві мої вагітності були щасливими і бажаними, незалежно від ситуацій, в яких я перебувала, - каже Браун. - Ця відрізняється, тому що ми одружені чотири роки, у нас багато що за плечима, ми - найкращі друзі, і він всіляко мене підтримує. Мені подобаються відчуття під час вагітності. Здорово, що можна їсти все, що заманеться. Я, безумовно, наберу вагу, але так і повинно бути, коли носиш дитину. Це правильно".
Помилковий заголовок — Htqnbyu yfqrhfcbdsib[ dfusnyb[ pshjr

21 Квітня, 22:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван