Настільна версія
мова | язык

Макс Барських у День закоханих представить відеоальбом

5 Січня, 19:40

Поділитися:

Компанія SK Production оголосила про точну дату виходу третього студійного альбому Макса Барських. За погодженням двох випускаючих лейблів Warner Music Russia і MOON Records відеоальбом артиста з'явиться на всіх цифрових майданчиках і музичних прилавках СНД вже до Дня всіх закоханих — 14 лютий 2014 року.

Реліз неодноразово переносився Максом Барських у зв'язку з тривалим формуванням трек -листа відеоальбому, кожна пісня в якому, за словами творців, — це сторінка з його особистого щоденника.
На думку музиканта, у початковій версії альбому йому не вистачало заключної сторінки — пісні, яка б дозволила йому висловитися в цій роботі до останньої краплі. Так, до наперед запланованих 12 пісень, додалася ще одна — «Слова».

Зміни торкнулися також і назви альбому — раніше анонсоване «Пять минут до рассвета» було замінено на «По Фрейду». Формат видання позначений як відеоальбом за рахунок екранізації більшості синглів зі збірки і документального фільму про артиста, який буде представлений на iTunes.

Одночасно з релізом, 14 лютого, відбудеться також прем'єра кліпу на пісню «Отпусти».
Помилковий заголовок — Vfrc <fhcmrb[ e Ltym pfrj[fyb[ ghtlcnfdbnm dsltjfkm,jv
5 Січня, 19:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон