Настільна версія
мова | язык

Львів став 5-м містом у світі, яке варто відвідати цього року

5 Січня, 20:12

Поділитися:

У ТОП-10 міст світу, які варто відвідати у новому 2014 році, потрапив Львів. За версією британського туристичного видання The Rough Guide місто зайняло 5 місце у рейтингу. Попереду західноукраїнського міста – бразильське Ріо-де-Жанейро, Сараєво Боснії та Герцеговини, британський Ліверпуль та швецьке Умео. У топ-10 Львів обігнав навіть Марсель, Алма-Ати, Роттердам, Глазго та Портленд. 

У позиції про Львів зазначено: «Оточений полями та лісами на крайньому заході України, Львів є невеликим містом зі світовим впливом. Під час Євро-2012 футбольні вболівальники потрапили в центр міста, що знаходиться під охороною ЮНЕСКО, з його хиткими трамваями і злиттям східної та західної архітектури. Посадовці тепер хочуть розвивати туризм в Карпатах, які знаходяться менш ніж за 100 км від Львова. Тут вони хочуть приймати Зимові Олімпійські ігри 2022 року. Наша порада – їхати туди швидше, тому що доведеться стояти в довгих чергах на підйомник».

Сайт The Rough Guide є одним із провідних туристичних гідів по світу, перше офлайнове видання цього проекту побачило світ ще 1982 року.
Помилковий заголовок — Kmdsd cnfd 5-v vscnjv e cdsns? zrt dfhnj dsldslfnb wmjuj hjre

5 Січня, 20:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор