Настільна версія
мова | язык

Баллок, Спірс та Депп стали володарями премії «Народний вибір»

10 Січня, 00:25

Поділитися:

Переможців престижної премії People's Choice оголосили на урочистій церемонії в концертному залі Nokia в Лос-Анджелесі. Це єдина в США премія, лауреатів якої визначають за підсумками загальнонаціонального голосування.

На думку глядачів, найкращою актрисою року стала Сандра Баллок. Їй же за підсумками всенародного голосування дісталася перемога в номінаціях «краща комедійна актриса» і «краща драматична актриса». Баллок також завоювала «народний» приз в номінації «кращий кіно дует» за фільм «Гравітація», в якому її партнером виступив Джордж Клуні. Ця кінокартина стала, на думку простих глядачів, «кращим драматичним фільмо» року.

А от звання улюбленого кіноактора отримав Джоні Депп, що обійшов у цій номінації Х'ю Джекмана, Ченнінг Татума, Леонардо Ді Капріо і Роберта Дауні Молодшого. Але саме Ді Капріо переміг у номінації «кращий драматичний актор».

Кращим фільмом року, на думку глядачів, стала стрічка «Залізна людина 3». Кращий музичний альбом — The 20 / 20 Experience Джастіна Тімберлейка. Звання народного улюбленця року серед виконавців популярної музики завоювала Брітні Спірс, обійшовши в цій номінації Демі Ловато, Кеті Перрі, Бруно Марса і того ж Тімберлейка.

Премія «Народний вибір» заснована в 1975 році, коли глядачам вперше було запропоновано вибрати своїх улюбленців у 14 номінаціях. За минулі 40 років виросло не тільки число номінацій, цього року переможців обирали в 58 категоріях, але і значення нагороди в професійних колах акторів, музичних виконавців, телеведучих.
Помилковий заголовок — <fkkjr? Cgshc nf Ltgg cnfkb djkjlfhzvb ghtvsї «Yfhjlybq db,sh»

10 Січня, 00:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків