Настільна версія
мова | язык

Лободу обікрали перед Новим роком

10 Січня, 15:00

Поділитися:

Відома українська співачка Світлана Лобода не збирається шукати людей, які її обікрали перед Новим роком. Ще наприкінці грудня 2013 невідомі зламали сервер, де зберігалася змонтована версія сольного концерту Світлани за 25 жовтня, а також її родинні архіви. Зловмисники не стали довго думати і просто видалили всю інформацію. 

Природно, що після такого неприємного випадку, поповзли чутки, що це зробили люди, які «з любов'ю» відносяться до творчості співачки. Також були версії, що артистка сама доклала руку до цієї справи, щоб не ганьбитися з концертом, який мав бути показаний на телебаченні 2 січня. Але в оточенні співачки подібні припущення заперечують.

«Хто це зробив? Ми не заглиблювалися в ситуацію, для нас це неважливо, — розводить руками продюсер і подруга Лободи Нателла Крапівіна. — Бог їм суддя, а ми зараз робимо нову версію. Вже в лютому вона вийде на «Інтері». Нова версія концерту буде навіть більш повною».

Сама Лобода зараз в Америці — там вона записує новий альбом і одночасно відпочиває разом зі своєю маленькою Євангеліною. Отож, чекаємо повернення співачки в Україну та її шедеврального концерту. Головне, щоб сервер Лободи знову не зламати добрі люди.
Помилковий заголовок — Kj,jle j,srhfkb gthtl Yjdbv hjrjv

10 Січня, 15:00

Поділитися:

За метеріалами: vz.ua

Теги: Лобода, сервер

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон