Настільна версія
мова | язык

Естонія ще більше інтернетизувалася — тепер в 4G

14 Січня, 00:28

Поділитися:

Естонія однією з перших зуміла покрити країну мережею високошвидкісного інтернету 4G. У Європі з таким завданням поки впоралася лише Швеція. Найближчим часом повне покриття мережею 4G зможуть забезпечити ще такі країни як Сінгапур і Південна Корея.

«У 2013 році два найбільших оператора Естонії зуміли покрити мережею 4G всю країну», — повідомив офіційний член правління Elisa Андрус Каарелсон.

Дослідження, яке провела компанія GfK Retail & Technology, показало, що кожен п'ятий проданий телефон в країні підтримує функцію 4G.

«У найближчому майбутньому практично всі телефони будуть підтримувати цей формат, тому даний крок має дуже велике значення для всіх громадян і гостей Естонії», — додав Андрус Каарелсон.

У сфері комунікацій Естонія намагається дотримуватися європейських стандартів, оскільки є членом НАТО та Євросоюзу. За рейтингом міжнародної організації «Репортери без кордонів» Естонія знаходиться в першій десятці країн зі свободою слова. Щоправда, з 3-го місця вона спустилася на 11-те у 2013 році, але все одно це дуже високий показник, адже наприклад Україна у цьому рейтингу займає аж 126-у сходинку. Аналогічної думки про високий рівень свободи слова в Естонії дотримується американська неурядова організація Freedom House.
Помилковий заголовок — Tcnjysz ot ,skmit synthytnbpedfkfcz — ntgth d 4П

14 Січня, 00:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина